Účinné spôsoby, ako sa zbaviť múch

Nepríjemné bzučanie a neustále dosadnutie múch dokáže naštvať nejedného z nás. Muchy sú však nielen protivné, ale navyše sú prenášačmi celého radu ochorení, a preto je s nimi najlepšie čo najskôr zatočiť. Či už sa chcete zbaviť otravných múch doma, na záhrade, pod pergolou alebo napríklad v stajni, pre všetky tieto prípady Vám ponúkame účinné riešenie. Tak poďme na to!
Ako sa zbavit much

Ako sa zbaviť múch v byte alebo pod pergolou

Pokiaľ Vás trápia muchy v byte alebo pod pergolou, zabudnite na neúčinné babské rady a pustite sa rýchlo do ich likvidácie účinne. Muchy totiž prenášajú na svojich ochlpených nožičkách a krídlach nespočetné množstvo baktérií a neustálym dosadnutím na potraviny ich dokážu kontaminovať. Spôsobov, ako sa zbaviť múch v byte či pod pergolou je viac. Môžete využiť lapač hmyzu, odpudzovač múch, mucholapky alebo postrek na muchy. Mucholapka je rokmi osvedčený spôsob, ako sa zbaviť múch a môžete ju zavesiť takmer kamkoľvek. Pokiaľ nechcete, aby Vám v pergole visela mucholapka, môžete využiť rôzne prípravky proti muchám, ktoré ich raz a navždy zahubia. Sprej proti muchám navyše spravidla využijete aj proti ďalšiemu obťažujúcemu lietajúcemu ale aj lezúcemu hmyzu ako sú napríklad mravce, chrobáky, komáre alebo mole. Zabijete teda ako sa hovorí dve muchy jednou ranou.

 

Ako na hubenie múch v stajni

Pokiaľ máte dobytok, iste sa v lete stretávate s obrovským množstvom otravných múch. Je však dokázané, že prítomnosť múch znižuje výkon v mliekarstve až o 10%. Ak chcete svojim zvieratám uľaviť, môžete si zaobstarať zaručené prípravky proti muchám. Ideálne je použiť odpudzovač múch, ktorý sa aplikuje priamo na dobytok, aby ho muchy neobťažovali. Ďalej odporúčame využiť koncentrát, ktorý zahubí všetky muchy v stajni. Aby ste sa neocitli v začarovanom kruhu, je dôležité nezabudnúť aj na hubenie muších lariev. Dospelá mucha totiž tvorí iba 20% celkovej populácie a zvyšných 80% tvoria mušie larvy. Na hubenie muších lariev existuje k tomu určený koncentrát, ktorý ničí larvy vyvíjajúce sa v podstielke. Pokiaľ využijete túto silnú trojkombináciu, budete mať od múch vy aj Váš dobytok zaručene pokoj.

Po aplikaci připravku proti moucham INSECTBLOCKER

 
SÚVISIACI TOVAR

 

Potrebujete poradiť alebo objednať?