Zabudnite na hmyz: Elektrické lapače v akcii

Letné obdobie nám prináša dni plné slnka a počasie priamo nabáda tráviť čas na slnečnej terase pri grilovaní a bazéne. Toto obdobie je ale tiež spojené s nežiaducim hmyzom, ktoré s oblibou sadá na nás aj naše jedlo a to ako vonku, tak najmä doma. Muchy sa s obľubou hemžia v našej jedálni av noci nám nedajú spať otravní komáre. Tiež každé leto riešite ako sa zbaviť múch v byte a čo najviac pomôže proti komárom? Máte už dosť míňania peňazí za bežný odpudzovač hmyzu a spreje, ktoré Vám pomôžu len krátkodobo? Pokiaľ áno, máme pre Vás skvelé riešenie, ktoré Vás zbaví nechceného hmyzu raz a navždy. Ide o elektrický lapač hmyzu. V tomto článku sa dozviete, prečo by Vám doma rozhodne nemal chýbať.

komar-do.textu

Moderné technológie

Moderné technológie, robia z týchto zariadení úplnú špičku v kategórii lapačov hmyzu. Vďaka unikátnym chytacím vlastnostiam a špeciálnym UV lampám, nemá hmyz už žiadnu šancu. UV lapač hmyzu vyžaruje svetlo, ktoré pre hmyz predstavuje vysokú atraktivitu, vďaka ktorej priláka a zahubí všetok lietajúci hmyz vo svojom okolí. Skvele tak funguje ako lapač múch, lapač komárov, zahubí aj mole, osy a rôzne druhy okrídlených lietavých chrobákov.

 

 

Ekologické riešenie

Jedná sa o neinvazívne ekologické zariadenie, šetrné voči životnému prostrediu. Elektrický lapač hmyzu hubí pomocou elektrického šoku, nevyužíva pritom žiadnych chemických a škodlivých látok ktoré by sa dostávali do okolitého vzduchu. Všetko čo k svojej funkcii lapač hmyzu potrebuje je pripojenie do elektrickej siete.

Návrh bez názvu (15)

Flexibilné použitie

Lapač hmyzu je možné umiestniť všade tam, kde máte zdroj elektrickej energie a ste schopní zariadenie ochrániť pred dažďom. Flexibilne si môžete zvoliť umiestnenie na zem či zavesenie. Lapač hmyzu do zásuvky jednoducho zapojíte, pričom začne okamžite plniť svoju funkciu. Zabezpečia Vám tak priestory bez hmyzu v akejkoľvek obytnej miestnosti, v obchodoch, reštauráciách alebo v stajniach.

klidny-spanek-do-textu

 

Čistota a bezpečnosť

Elektrický lapač hmyzu je vybavený zbernou miskou, nemusíte sa teda obávať, že by Vám lapač hmyzu vytváral v jeho blízkosti neporiadok a nečistoty. Vašou jedinou úlohou teda bude z času na čas túto misku vyprázdniť. Elektrický lapač hmyzu je bezpečným zariadením, ktoré je vybavené ochrannou mriežkou, prispôsobené na to, aby bolo bezpečné pre človeka i Vaše zvieratá.

Návrh bez názvu (16)

Elektrický lapač hmyzu vďaka jeho vyššie spomínaným vlastnostiam a výhodám nepochybne predstavuje revolučný spôsob, ako sa nechceného hmyzu zbaviť. A to šetrne, pohodlne a ekonomicky. Lapač hmyzu vám umožní mať pokojnejší a príjemný život bez týchto rušivých elementov. Ak si chcete užiť bezstarostné leto pod Vašou pergolou a tráviť pokojné noci s otvorenými oknami, elektrický lapač hmyzu je tou správnou voľbou.


SÚVISIACI TOVAR

Potrebujete poradiť alebo objednať?