Najlepšia fotopasca GSM (Bunaty Full HD GSM)

Fotopasca Bunaty Full HD GSM je najlepším riešením pre zabezpečenie vášho majetku a sledovanie divokej zveri. Vďaka zabudovanému GSM modulu a pohybovému čidlu môže táto fotopasca na zlodeja okamžite odoslať zhotovené fotografie na váš e-mail alebo mobilný telefón. To vám poskytuje rýchlu možnosť reakcie na akékoľvek narušenie, a zároveň vám umožňuje zachytiť krásne okamihy z prírody.

Návrh bez názvu (52)

Hlavné výhody fotopasce Bunaty Full HD GSM

  • Okamžité Odosielanie Fotografií: Po aktivácii pohybového čidla môže fotopasca GSM odoslať fotografiu na váš e-mail alebo mobilný telefón do 3 minút. Táto rýchla odozva je kľúčom k zachyteniu udalostí v reálnom čase, aj z tohto dôvodu sa jej prezýva tiež ako fotopasca na zlodeja.
  • Nízke náklady na prevádzku:  Fotopasca GSM Bunaty vyžaduje iba SIM kartu s dátovým tarifom, ktorú môžete získať za nízku cenu. Mesačné náklady na odosielanie fotografií sú tiež prijateľné, a navyše k fotopasci dostanete SIM kartu zadarmo.

  • Rôzne spôsoby odosielania: Môžete si vybrať medzi odosielaním fotografií na e-mail alebo na cloudové úložisko. To vám umožní ľahšie prezeranie a správu fotografií.

  • Dlhá životnosť: Fotopasca Bunaty Full HD GSM je odolná voči poveternostným vplyvom vďaka certifikácii IP67, čo znamená, že vydrží aj v extrémnych podmienkach.

  • Česká a Slovenská lokalizácia: Fotopasca je vyrobená s lokalizáciou pre Českú a Slovenskú republiku, čo zahŕňa české menu, návod a českú technickú podporu.

  • Jednoduché ovládanie:  Displej s českým menu a laserovým ukazovátkom na prednej strane fotopasce uľahčuje inštaláciu a nastavenie fotopasce Bunaty.

  • Vysoká kvalita snímok: Fotoaparát s rozlíšením 24 Mpx poskytuje detailné snímky ako za denného svetla, tak aj v noci vďaka neviditeľnému prísvitu.

Novinka pre rok 2023 - České Cloudové Uložisko

Významnou novinkou pre rok 2023 je možnosť odosielania fotografií na slovenské cloudové úložisko. Táto funkcia sprehľadňuje prezeranie fotografií a dáva vám možnosť rýchlo reagovať na nejakú udalosť.

ulozite-cloud

Fotopasca Bunaty Full HD GSM je bezpochyby vynikajúcim nástrojom pre zabezpečenie majetku, čiže ako fotopasca na zlodeja, či na sledovanie prírody a ako fotopasca na zver. S okamžitým odosielaním fotografií, vysokou kvalitou snímok a jednoduchým ovládaním je ideálnou voľbou pre každého, kto hľadá spoľahlivé riešenie. Vďaka českej lokalizácii a technickej podpore sa jedná o jedinečný produkt na trhu.

SÚVISIACE PRODUKTY

Potrebujete poradiť alebo objednať?