🚛 ZÁSIELKY VÁM EXPRESNE ODOŠLEME AJ VO SVIATOČNÉ DNI. TAK NEVÁHAJTE A NAKUPUJTE! 🐣

Jed na myši ako zaručená ochrana domu

Schovali sa k vám domov pred zimou myši a neviete ako sa ich zbaviť? Stačí malá dierka a máte zarobené na poriadny problém. Akonáhle sa myši v dome zabývajú, už sa im nebude chcieť preč. V dome potom zanechajú nevábne páchnuci trus, rozhryznuté káble a nenechajú Vás vyspať. Okrem toho sú myši tiež prenášačmi mnohých nebezpečných ochorení. Akonáhle teda myši v dome objavíte, je načase začať ihneď konať. Ako sa ale myšou spoľahlivo zbaviť, aby sa už nevrátili?
Jed na mysi ako sa zbavit mysi

Najúčinnejšia bude jed na myši

Pokiaľ sa chcete myšou na dobro zbaviť, bude najlepšie spoliehať na istotu a tou je jed na myši. Pokiaľ sa do hubenia myšou chcete pustiť sami, dajte si pozor na výber vhodného jedu. Na trhu môžete naraziť v podstate na dve účinné látky používané v jedách na myši. Obe dve látky obsahujú antikoagulačné rodenticídy, ktoré v tele blokujú využitie vitamínu K, ktorý je nevyhnutný pre funkciu zrážania krvi. V dôsledku toho dochádza po požití k samovoľnému vnútornému krvácaniu. Aký je ale v týchto látkach rozdiel?

  • Bromadiolon – túto látku môžete nájsť vo veľkom množstve jedov na trhu. Pri výskume tejto látky sa však zistilo, že je o niečo menej účinná, pretože niektoré druhy hlodavcov, predovšetkým myši a potkany sú voči nej často rezistentné.
  • Brodifacoum – je veľmi silná a účinná látka, ktorá dobre funguje už po jednorazovej konzumácii.

Pokiaľ sa teda chcete myšou naozaj zbaviť, vyberajte jed na myši, ktorý obsahuje práve túto látku, zvanú Brodifacoum.

Prečo práve jed na myši Ratzia bag?

Jed na myši Ratzia Bag obsahuje práve tú najúčinnejšiu látku zvanú Broudifacoum a tak perfektne funguje pri ničení myší, ale aj potkanov a krýs. Tento jed na myši je vo forme pasty dávkovanej v jednotlivých sáčkoch. Tieto vrecká sú odolné proti vlhkosti, a tak ich môžete použiť ako vo vnútorných, tak aj vonkajších priestoroch. Tento jed na myši sa veľmi ľahko dávkuje a predovšetkým je bezpečnejší ako otrávené granule či zrno, ktoré môže myš roznášať, a tým ohroziť ostatných obyvateľov domu.

Ako na správne umiestnenie idem na myši

Jed na myši je potrebné vždy umiestniť do deratizačných staničiek, ktoré budú označené tak, aby bolo zrejmé, že obsahujú nebezpečný prípravok. Tým zaistíte bezpečie pre všetkých, ktoré sa môžu v dome vyskytovať. Postup dávkovania je potom jednoduchý, ale vždy si najskôr prečítajte bezpečnostný návod na použitie.

1. Aplikačná dávka - do jednej deratizačnej staničky umiestnite pre ničenie myší vždy 1-2 sáčky teda 20-40g jedu.

2. Výber miesta častého výskytu myší – nájdite miesto, kde ste zaznamenali najväčší pohyb myší – môžu to byť rôzne diery, nory, či cestičky. Túto oblasť nejako nečistite, iba odstráňte všetky potraviny či iné vnadidlá, ktoré by mohli odpútať myšou pozornosť.

3. Umiestnenie jedu na myši - samoobslužné vrecká umiestnené v staničke potom do týchto miest pripevnite, avšak dajte pozor, aby to nebolo na dosah detí či domácich zvierat.

Jed na mysi

Kedy začne jed účinkovať?

Akonáhle jed na myši nastražíte na požadované miesto, nezostáva nič iné ako čakať, než sa do neho myš s chuťou pustí. Jed nefunguje okamžite, preto to hneď na druhý deň nevzdávajte. Hubenie myšou spravidla trvá 3-10 dní, podľa toho, aká je myš odolná, ale výsledný efekt určite stojí zato. To, že jed myš nezahubí práve na mieste je v mnohých ohľadoch dokonca výhodou:

  • Myši po požití jedu odchádzajú z domu - otrávená myš má totiž vďaka strate krvi obrovský pocit smädu, a tak sa spravidla vydáva von hľadať zdroj vody, pri ktorej tiež následne zahynie. Vám teda odpadá starosť s ich odpratávaním.
  • Ostatné myši nemajú podozrenie, že sa jedná o jed – myši sú veľmi múdre stvorenia, a keby došlo k úmrtiu ich druha bezprostredne po požití jedu, ostatné myši by sa mu potom oblúkom vyhýbali.

Dúfame, že ste sa dozvedeli dostatok informácií na účinné hubenie myší a prajeme Vám veľa úspechov, nech sa myšou nadobro zbavíte.


SÚVISIACI TOVAR

 

Potrebujete poradiť alebo objednať?