Ideálne králikárne pre spokojných králikov

Pokiaľ nechcete tráviť čas výrobou vlastnej králikárne, máme pre vás skvelé riešenie v podobe kvalitných drevených králikární za priaznivé ceny, z ktorých budete nadšení ako Vy, tak aj Vaši králiky! Naše králikárne sú dokonale stavané a praktické pre údržbu a starostlivosť o vašich miláčikov. Predstavujeme vám dva najnovšie modely, ktoré sú hviezdy medzi králikárňami.

kralik-zakrsli

Králikáreň BUDDY

Táto drevená králikáreň BUDDY prináša skvelý pomer medzi cenou a kvalitou. Je vybavená dvoma dvierkami a strechou, ktorá sa ľahko otvára a má nepremokavý povrch. Vaši králiky, morčatá a ďalšie hlodavce budú mať v tejto králikárni dostatok priestoru a komfortu. Tento domček pre králika ponúka niekoľko kľúčových výhod.

kralikáreň-buddy

  • Jednoduchý prístup: Dve dvierka a výklopná strecha uľahčujú prístup ku vašim maznáčikom.
  • Oddelený odpočinkový priestor: Králikáreň má menšiu časť pre odpočinok, kde si vaši králiky môžu užiť súkromie a pokoj, a väčšiu presvetlenú a prevzdušnenú časť s pevnou mriežkou.
  • Ľahko čistiteľná: Vyberateľný plastový trusník uľahčuje údržbu a udržuje králikáreň v čistote.
  • Chytro navrhnutá: Plastové kryty nožičiek chránia králikáreň pred vlhkosťou, čo predlžuje jej životnosť.

Táto kvalitná drevená králikáreň váži približne 15 kg a má strechu s nepremokavým povrchom, čo zaisťuje spoľahlivú ochranu pred nepriaznivými poveternostnými podmienkami. V zimných mesiacoch odporúčame umiestniť králikáreň do teplejšieho prostredia a pravidelne dbáme na obnovovanie ochranného náteru pre dlhšiu životnosť.

Králikáreň a FREDDY

Ďalšou možnosťou pre vaše králiky je drevená králikáreň KERBL FREDDY. Táto králikáreň má rozmery 116x45x62 cm, čo poskytuje dostatok priestoru a pohodlia pre vaše králiky, zakrpatené králiky, morčatá a ďalšie malé hlodavce. Tento domček pre králika ponúka nasledujúce výhody.

kralikáreň-freddy

  • Jednoduchý prístup: Dve dvierka a výklopná strecha umožňujú ľahký prístup k vašim maznáčikom.
  • Výsuvný pozinkovaný trusník: Táto králikáreň má vyberateľný pozinkovaný trusník, čo uľahčuje čistenie a udržiavanie králikárne v čistote.
  • Oddelený odpočinkový priestor: Králikáreň má menšiu časť pre odpočinok, kde si vaši králiky môžu užiť súkromie a pokoj, a väčšiu presvetlenú a prevzdušnenú časť s pevnou mriežkou.
  • Ochrana proti vlhkosti: Plastové kryty nožičiek chránia králikáreň pred vlhkosťou a predlžujú jej životnosť.

Rovnako ako králikáreň BUDDY má aj drevená králikáreň FREDDY strechu s nepremokavým materiálom, čo zaisťuje spoľahlivú ochranu pred nepriaznivými poveternostnými podmienkami. V zimnom období je vhodné králikárne premiestniť do teplejšieho prostredia a pravidelne obnovovať ochranný náter na predĺženie ich životnosti.

V našom sortimente nájdete aj vonkajšie králikárne s výbehom, malé a veľké králikárne, klietky pre králiky, krmítka pre králiky a nechýbajú ani prekážky pre králiky, skrátka všetko pre králiky na čo si spomeniete a potrebujete.

SÚVISIACE PRODUKTY

Potrebujete poradiť alebo objednať?