Fotopasca na zlodeje

Fotopasce slúžia na robenie snímok podobne ako bežné digitálne fotoaparáty, ale líšia sa v tom, že sú vybavené čidlom reagujúcim na pohyb a automaticky fotografujú, keď zachytia pohyb v ich zornom poli. Tieto prístroje detekujú tepelný pohyb, čo znamená, že zhotovujú snímky iba osôb alebo zveri. 

fotopast-na-zlodeje-aut

Majte situáciu vždy pod kontrolou

Fotopasce majú dôležitú vlastnosť, ktorá spočíva v ich schopnosti rozlíšiť nežiaduce pohyby, ako je napríklad pohyb vetiev stromov v dôsledku vetra. Podľa účelu sa fotopasce delia na dve hlavné kategórie: fotopasce pre zabezpečenie alebo fotopascu na zlodeja a fotopasce pre poľovníkov. Tie prvé sa používajú na monitorovanie objektov, ako sú rodinné domy, a sú ideálne v kombinácii s ďalšími bezpečnostnými opatreniami. Fotopasce pre zabezpečenie obvykle fungujú bez zvuku alebo blesku, aby neupútali pozornosť a neprinútili zlodeja k poškodeniu zariadenia. Majitelia majú tiež možnosť pripojiť fotopasce k GSM modulu, ktorý umožňuje prenos snímok na e-mail alebo telefón majiteľa, čo umožňuje rýchlu reakciu v prípade podozrivej činnosti.

Aj fotopasca na zlodeja treba chrániť

Pokiaľ ide o zabezpečenie samotných fotopascí, je dôležité umiestniť ich tak, aby nemali prekážky v ich zornom poli, ale zároveň môžu byť vystavené pohľadom nepovolaných osôb. Preto je dôležité zvážiť niekoľko zabezpečovacích opatrení, vrátane použitia kovových ochranných boxov, lanových zámkov a maskovania fotopascí. Kovové ochranné boxy sú vyrobené z odolného oceľového plechu a môžu byť uzamknuté lanozámkom. Lanové zámky je možné použiť na pripojenie fotopasce k stromu alebo inému objektu, čo znižuje riziko odcudzenia. Maskovanie fotopascí zahŕňa umiestnenie fotopasce tak, aby nebola ľahko viditeľná a nedávala sa jej presná poloha najavo. Týmto spôsobom je možné chrániť fotopasce a zabezpečiť, že budú efektívne plniť svoju funkciu pri monitorovaní a zabezpečovaní rôznych priestorov.

 

Fotopasca na zlodeja slúži ako spoľahlivá ochrana Vášho domu, auta, skladu a ďalších priestorov ktoré chcete chrániť. Doprajte si pokoj a prenechajte ochranu majetku na jednej z týchto spoľahlivých fotopascí ktoré využíva aj PČR.

 

SÚVISIACE PRODUKTY

Potrebujete poradiť alebo objednať?