Pachový odpudzovač kún pre povalu a vozidlá

Máte starosť o to, ako sa zbaviť kuny na pôde alebo ako vypudiť kunu z motora vášho auta? Pokiaľ áno, potom je tento článok určený práve vám. Existuje niekoľko metód, ako sa zbaviť kuny, ale dnes sa zameriame na pachový odpudzovač kún, ktorý patrí medzi najúčinnejšie a získava si veľkú popularitu nielen kvôli svojej spoľahlivosti, ale aj vďaka cenovej dostupnosti na dnešnom trhu.

ako-sa-zbaviť-kuny

Čo znamená pachový odpudzovač?

Ide o balenie vrecúšok naplnených tepelne upravenými chlpmi rôznych plemien psov z vybraných psích salónov. Tieto chlpy sú obohatené nepríjemným zápachom a navyše sú opatrené voskom, čo predlžuje dobu, počas ktorej sú účinné, na 3 až 6 mesiacov.

Ako funguje pachový odpudzovač kún?

Pachový odpudzovač kún je spoľahlivým a osvedčeným prostriedkom na ochranu pred kunami a inými zvieratami. Stačí umiestniť pachové vrecko pod kapotu vášho vozidla, na pôdu, do podkrovia alebo do pivnice vášho domu. Pachové vrecko vytvorí účinnú ochrannú bariéru. Kuny majú veľmi citlivý čuch, a tak sa miestu, kde je umiestnený pachový odpudzovač kún, budú vyhýbať.

Výhody pachového odpudzovača:

Okamžitý účinok - Pachový odpudzovač kún rýchlo pôsobí, aj keď je potrebné pravidelne obnovovať jeho účinnosť.

Cenová dostupnosť - Odpudzovač kún je cenovo veľmi dostupným produktom, ktorý vám pomôže vyriešiť problém s kunami za nízku cenu.

Flexibilné použitie - Môžete ho využiť ako v domácnosti, tak na ochranu vášho vozidlaJednoduché a praktické použitie - Inštalácia nie je potreba, stačí rozbaliť pachový odpudzovač a umiestniť ho. Každé vrecko v balení má šnúrku, vďaka ktorej ho môžete zavesiť alebo pripnúť kamkoľvek. Súčasťou balenia sú aj štítky, ktoré môžete pripevniť k vreckám a označiť si dátum umiestnenia, aby ste vedeli, kedy je potrebné vykonať ďalšiu aplikáciu.

Ekologický produkt - Pachový odpudzovač kún je prírodným produktom, ktorý nenarúša životné prostredie.

 

Vďaka rýchlemu účinku, cenovej dostupnosti a ohľaduplnosti k životnému prostrediu je pachový odpudzovač kún ideálnou voľbou na ochranu pred nepríjemnými kunami. Nedovoľte, aby vašu majetok ničili, a vyskúšajte tento osvedčený a efektívny prostriedok, ktorý vám poskytne pokojný spánok a ochranu vášho majetku.

SÚVISIACE PRODUKTY

Potrebujete poradiť alebo objednať?