Batoh na psa pre pohodlie na cestách

Batoh pre psov je pre všetkých, ktorí si chcú naplno vychutnávať svet so svojim psom, aj keď už nie je schopný držať krok s majiteľom alebo zdolávať dlhšie vzdialenosti. Tento batoh pre psov predstavuje unikátne riešenie, ako si užiť aj dlhšie prechádzky so psom, kedy pes potrebuje častejší odpočinok. Batoh na psa zaistí, že nezmeškáte žiadne spoločné dobrodružstvo! Čítajte ďalej a dozviete sa, čo tento batoh pre psov ponúka a prečo by ste si ho mali zaobstarať.

batoh-na-psa-blog-text

Pre malého aj seniorného psa 

Batoh pre psov je predovšetkým navrhnutý pre menšie psy, s obvyklou maximálnou váhou do 10 kg. Pokiaľ máte malého psa a plánujete dlhšie túry, vyberajte veľkosť batohu podľa toho, či sa v ňom pes môže voľne otočiť a mať možnosť si pohodlne sadnú alebo ľahnúť. 

Dopraje pohodlie a bezpečnosť

Tento batoh pre psov je koncipovaný s dôrazom na pohodlie vášho štvornohého priateľa, zatiaľ čo bezpečnostné prvky zaisťujú bezpečný transport, nech už sa vydáte kamkoľvek. Aj vy si prídete na svoje vďaka príjemnému tvarovaniu a nastaviteľným popruhom, ktoré umožňujú nosiť batoh skoro ako samospád. Varianty s teleskopickou rukoväťou a kolieskami umožňujú rýchlo premeniť batoh pre psov na cestovnú tašku na kolieskach. Pre lepšiu kontrolu nad psom môžete batoh umiestniť cez brucho, pričom si stále udržíte voľné ruky.

batoh-na-psa-pes-turistika-blog

Inovatívne navrhnuté

Batoh pre psov ponúka niekoľko prvkov, ktoré oceníte pri každodenných prechádzkach aj dobrodružných výletoch. Štandardom sú sieťované výseky batohu, ktoré zaisťujú dostatočný prísun vzduchu a správnu cirkuláciu. Ďalšie múdre vychytávky sa môžu líšiť od výrobcu k výrobcovi, ale môžete sa tešiť napríklad na f unkčné úložné vrecká, nepromokavý materiál, s nadno čistiteľná alebo prateľná vnútorná časť, teleskopickú rukoväť a kolieska a mnoho ďalšieho.

SÚVISIACE PRODUKTY

Potrebujete poradiť alebo objednať?