Vyhrievaná podložka, alebo výhrevný kábel?

Zima teraz ukázala svoju plnú silu a možno aj Vy, rovnako ako mnoho ďalších chovateľov, riešite, ako zabezpečiť, aby napájačka pre sliepky zostala funkčná a poskytovala tečúcu vodu. Mrazivé teploty v tomto období spôsobujú zamŕzanie vody v napájačke, čo môže viesť k nedostatku tekutín u sliepok a poškodeniu samotného zariadenia. Našťastie existuje pohodlné riešenie na súčasnom trhu s chovateľskými potrebami, a to vyhrievaná podložka a výhrevný kábel.

vyhrievaná podložka k napájačke

Vyhrievaná podložka pre misky a napájačky

Jednou z variantov je vyhrievaná podložka, ktorá účinne chráni pitnú vodu pred zamŕzaním. Táto vyhrievaná podložka je vybavená protišmykovými nožičkami a lištami, má výkon 15W a rozmery Ø 25 cm. Je ideálny na prevenciu zamŕzania vody v napájačkách pre hydinu, psy a ďalšie domáce zvieratá. Vďaka odolnosti IPX4 je zaistená spoľahlivosť aj pri striekaní vody do všetkých smerov. Táto elektrická podložka nielen chráni pred zamŕzaním vody, ale tiež poskytuje prístup k predhriatej vode pre zvieratá, čo prispieva k ich zdraviu a kondícii, najmä v chladných mesiacoch a pri starostlivosti o mláďatá.

podlozka-kerbl-15-w-uvod

Vykurovací kábel 

Ďalšou možnosťou je vykurovací kábel s nerezovým opletením, dodávaný s adaptérom 12V a výkonom 12W. Tento kábel je navrhnutý tak, aby účinne zabránil zamŕzaniu vody v napájačkách. S nerezovým opletením vykurovacej časti poskytuje pružnosť a flexibilitu pre ľahké tvarovanie kábla a zároveň odoláva korózii, umožňujúc ponorenie do vody počas celej zimnej sezóny. Vykurovací kábel a jeho všestrannosť umožňuje použitie s napájačkami rôznych materiálov od plastu po kov.

topny-kabel-oplet-2

 Celkovo možno povedať, že boj so zamŕzajúcou vodou v napájačkách pre zvieratá môže byť účinne a pohodlne vyriešený pomocou inovatívnych technologických riešení. Vyhrievaná podložka a vykurovací kábel s nerezovým opletením ponúkajú spoľahlivú ochranu proti zamŕzaniu vody v chladných zimných mesiacoch. S odolnosťou voči striekajúcej vode a flexibilitou vo využití predstavujú efektívnu možnosť na udržanie pitnej vody pre zvieratá v optimálnom stave. Tieto inovatívne produkty nielen bránia zamŕzaniu, ale tiež prispievajú k celkovému zdraviu a pohodliu zvierat, čo je obzvlášť kľúčové v náročných zimných podmienkach. Investícia do týchto moderných riešení predstavuje praktický a šetrný spôsob, ako zaistiť pohodu a bezpečnosť našich domácich miláčikov aj v najtvrdších zimných dňoch.

SÚVISIACE PRODUKTY

Potrebujete poradiť alebo objednať?