Tá najlepšia taška pre psa

Cestovné tašky pre psov predstavujú užitočný a praktický doplnok pre majiteľov psov. Na trhu existuje mnoho rôznych typov tašiek, ktoré sú špeciálne navrhnuté na pohodlné prenášanie psov. Ak sa v ponuke strácate a zaujíma vás, čo dnešný trh a nájsť tú správnu tašku pre psa, čítajte ďalej. V tomto článku sa zameriame na rôzne typy tašiek pre psov a ukážeme vám, ktoré sú považované za najlepšie.

tasky-pre-psy

Cestovná taška na kolieskach

Ak hľadáte maximálne pohodlie pre svojho psa počas cestovania, cestovná taška na kolieskach je ideálnym riešením. Taška stojí na dvoch nožičkách a dvoch kolieskach, čo zaisťuje pohodlný presun. S teleskopickou rukoväťou je možné jednoducho nastaviť výšku podľa preferencií majiteľa, čo umožňuje ľahké ťahanie tašky. Vďaka polstrovaným ramenným popruhom je možné tašku nosiť aj ako batoh pre psa. Tašku je možné tiež použiť ako autosedačku pre psa a zafixovať ju pomocou pútok na bezpečnostné pásy auta. Bočné sieťky zaisťujú optimálnu cirkuláciu vzduchu a materiál Oxford, z ktorého je taška vyrobená, je odolný a odoláva nečistotám.

kerbl-vacation-na-kolieskach-vybava

Autosedačka pre psa

Autosedačka pre psa je vybavená nastaviteľným popruhom, ktorý slúži nielen na upevnenie tašky ako autosedačky, ale aj na nosenie cez rameno. Krátke vodítko a sieťovaná vložka zaisťujú bezpečie a optimálnu cirkuláciu vzduchu. Vystužené steny tašky poskytujú bezpečie a pohodlie maznáčikovi a obsahujú úložné priehradky pre maškrty alebo vodítko. Pohodlná podložka s plyšovým poťahom slúži ako miesto na odpočinok, čo umožňuje využiť tašku aj ako pelech pre psa na cestách.

kerbl-dovolenka-vybava

Taška na psa cez rameno

Taška pre psa cez rameno je ideálna pre menšie a ľahko prenosné plemená psov. Nastaviteľný popruh s polstrovaním umožňuje pohodlné nosenie cez rameno alebo v ruke. Krátke vodítko a sieťovaná vložka zaisťujú bezpečnosť a optimálnu cirkuláciu vzduchu. Bočný otvor so sieťovanou vložkou umožňuje psom pozorovať okolie a udržiavať dostatočný prietok vzduchu.

kerbl-vacation-pres-rameno-vybava

Taška na bicykel pre psa 

Pre tých, ktorí chcú užívať so svojim psom spoločné chvíle na čerstvom vzduchu, je ideálna taška na bicykel pre psa. Navrhnutá pre menšie psy do váhy 7 kg, je vhodná pre plemená ako čivava, nemecký trpasličí špic, yorkšírsky teriér a podobné.

kerbl-vacation-na-koleso-vybava

Dúfame, že naše tipy vám uľahčia výber tej najlepšej tašky pre vášho psa, či už plánujete cestovať alebo sa vydať na peší výlet do parku. Kvalitná taška prispeje k pohodliu a bezpečiu vášho maznáčika. Prajeme vám veľa radosti z každého spoločného okamihu!


SÚVISIACE PRODUKTY

Potrebujete poradiť alebo objednať?